Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Sarnberger.comEn svensk i Thailand
Frågor och info

Flygpriser 18 Mar -19
Inlägg nr: 97105 Redigerad: 13 Jun -19
Det lönar sig att jobb lite på att hitta bra flygpriser men det som verkar billigast är inte alltid det. Extraavgifter för mat, platsval och bagage är vanligt på lågprisflygen och höjer ofta priset med 20%. Med den nya flygskatten i Sverige är det nästan en 1000-lapp billigare att flyga från Oslo om man enkelt kan ta sig dit som Göteborgarna. Att välja datum omsorgsfullt kan ge ordentliga rabatter, generellt är flygen billigast mitt i veckan men inte alltid. Om ni kan så undvik också semesterperioden (Juli-Augusti) och Julhelgerna (Från Lucia till februari) De billigaste perioderna är innan högsäsongerna i maj och November. Skyscanner är den sökmotor jag använder mest för flygresor. Kolla in "Lågpriskalendern" uppe till vänster på deras sida.
Mina värderingar 29 Nov -15
Inlägg nr: 68 Redigerad: 29 Nov -15
Eftersom jag finner det väldigt svårt att dela vardagen med människor som har helt andra värderingar än mig själv så vill jag klargöra dessa mina värderingar här med en from förhoppning om att vi skall slippa personangrepp på min blogg.

Den som ägnar sig åt det kommer direkt att bli av med sitt konto. Jag är i grunden humanist med ett väldigt högt rättvisepatos. Jag tycker att alla människor i världen har rätt till samma förutsättningar oavsett var man är född eller vilka åsikter man har.

Att utnyttja varandra så som i mångt och mycket min generation gjort tycker jag är förkastligt och jag välkomnar den utjämning som håller på att ske i och med att mänskliga fri och rättigheter får allt mer utrymme i allt fler länder.

Jag välkomnar också den utjämning av orättvisor som sker i och med en allt större globalisering och skapandet av unioner som Europa samt den asylrätt som nu blivit standard hos alla civiliserade länder.

Vi har lång väg kvar mot en enad värld men jag gläder mig åt de små steg som jag ser mina barn ta nu, något som jag inte sett hos min generation. Med detta vet ni alla förhoppningsvis var jag står och att jag kommer att slippa nationalistisk propaganda på mina sidor. Det finns ingen plats för det här.

Information 27 Nov -15
Inlägg nr: 55 Redigerad: 27 Jul -19
Du kan ställa frågor om mig eller om livet i Thailand - offentligt eller privat - på mitt Facebook konto. Vad som krävs, vad det kostar och allt annat du undrar över. Jag har skaffat mig en hel del erfarenheter genom åren här.